Workshops

Hebben je iets te vieren zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of een leuk uitje? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jouw en je vriendinnen.

Wij bieden diverse workshops aan, om van jouw dag een top ervaring te maken. Gezelligheid, professionaliteit en een leuke ervaring staan centraal bij het boeken van een workshop bij ons. Al onze workshops zijn onder professionele begeleiding, waardoor je gegarandeerd bent van een leuke ervaring.

Workshop boeken voor een vrijgezellenfeest?

Tijdens een workshop zetten wij graag de vrijgezel in het zonnetje. Wij doen ons uiterste best om aan alle wensen te voldoen, dus bieden wij het niet aan wat je wenst, laat het ons weten en wij maken er een succes van.

Verjaardag vieren met een leuke Workshop?

Natuurlijk geven wij de jarige graag wat extra aandacht. Want een speciale ervaring op je verjaardag hoort er zeker bij! Jullie zullen jaren lang  met plezier terug kijken op de ervaring van een gezellig workshop.

Wij bieden een ruimte keuze workshops aan, maar kan je niet kiezen dan is  een combinaties is  ook altijd te regelen.

Paaldans Workshop

Een van de populairste workshops voor een vrijgezellenfeest, Dé Paaldans workshop. Deze workshops is zeker lachwekkend en uitdagend. Wij kunnen het zo sexy maken als jullie willen, van push-ups tot bodyrolls. Geheel passend naar de vrijgezel en haar vriendinnen. Wij verzorgen deze paaldans workshop in onze studio met meerdere palen, kleedruimte en sfeer verlichting. 

Tijdens de Paaldans Workshop maken je kennis met de basis draaien, moves en technieken van het paaldansen. Aan het einde van de workshop heb je genoeg geleerd om een kleine choreo te maken en te showen.

De workshop sluiten we af met een leuke groepsfoto! Boek je paaldans workshop snel via info@aerial-studio.nl

Burlesque Workshop

Burlesque is een elegante, maar sexy dansstijl met glamour van de jaren 20-30. Boa’s, waaiers en korsetten. Je leert bewegen en lopen als een echt Burlesque danseres, verleidend en elegant als een echte dame.

Tijdens de Burlesque workshop werken aan dansbewegingen loopjes en gezichtsuitdrukkingen en laten deze samen smelten in een verleidende choreo met een knipoog.  Watch out the girls are comming! Je leert verleiden met een blik of knipoog. De workshop staat garant voor gezelligheid en wat gekkigheid. Dus trek je hakken, maar uit de kast en boek een Burlesque Workshop voor je speciale dag.

De workshop sluiten we af met een leuke groepsfoto! Boek je Burlesque workshop snel via info@aerial-studio.nl

Strip Plastica Workshop

De Russische dansstijl sleept vrouwen mee in de wereld van Girls on top. Wij hebben de macht om mannen te verleiden met onze curves en dansmoves. Tijdens deze workshop leer je moderne dansmoves, waar verleiden centraal staat.

Deze workshop wordt aangeboden op hedendaagse muziek, met sexy moves uit de video clips en verschillende dansstijlen. Vrouwelijk kracht en sensualiteit staan centraal in deze choreo’s.

Durven jullie de uitdaging aan?

Aerial Silk Workshop

Nergens anders kan je deze workshop boeken en je in het circus wanen zoals bij ons. Wij hebben onze eigen ruimte met 4 doeken ter beschikken om jullie de circus ervaring te bieden. Je kan meer dan je denkt en dat bewijzen wij graag tijdens de aerial silk workshop.

Je leert de basis van de Aerial silk onder begeleiding van een ervaren docent en in een veilige omgeving. Wij werken enkel met valmaten en de beste materialen. Tijdens workshop leer je moves waarop je met trots zal terug kijken. Zeker een fotomomentje waard!

Aerial Hoop Workshop

De Aerial Hoop is een circusvorm vol elegantie en dynamiek. Er is zoveel mogelijk en wij proberen je dit te laten ervaren tijdens de workshop. Wij zijn liefhebbers van het circus en na deze workshop heb je geproefd van het leven van een cirucsartiest. Het is hard werken, maar je voelt je weer kind.

De dingen die je vroeger deed aan het rekstok in de speeltuin en nog veel meer, zijn de moves, die wij jullie gaan leren. Haal het kind in je naar boven tijdens onze Aerial Hoop Workshop.

Vragen of interesse in een van onze workshops? Mail naar info@aerial-studio.nl

Onze Workshops zijn te boeken in Amersfoort, Arnhem en Utrecht op onze leslocaties. Interesse in een andere stad laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden.