Welkom bij Aerial Studio

Aerial Studio is een dansschool voor Aerial Dance.

Wij verzorgen sporten die met eigen lichaamsgewicht werken om sterker en fitter te worden. Als ons lessen zijn er om zowel fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Wij verzorgen lessen die je niet vindt in je sportschool of zelfs misschien onmogelijk lijken om te beoefenen.

Maar daar heb je het dan mooi fout. Het sporten op niveau, dus je begint gewoon bij het begin en onder begeleiding van onze ervaren en professionele docenten wordt je sterker, leniger en fitter. En boven alles zijn onze lessen leuk en motiverend. Als onze sporten zijn te beoefenen voor iedereen; jong , oud , vrouw, man, dik, dun enz.

Waarom sporten zonder begeleiding en/of resultaat? Als je bij ons de gaafste sporten kan beoefenen onder begeleiding met resultaat en met veel plezier?!

[maxbutton id=”1″ url=”http://www.aerial-studio.nl/lessen/” text=”Lessen” ] [maxbutton id=”1″ url=”http://www.aerial-studio.nl/rooster/” text=”Rooster” ] [maxbutton id=”1″ url=”http://www.aerial-studio.nl/prijslijst/” text=”Prijslijst” ] [maxbutton id=”1″ url=”http://www.aerial-studio.nl/contact/” text=”Contact” ]