Power Flow

Onze Power Flow lessen zijn lessen gericht op het vergroten van je kracht, mobiliteit, lenigheid en vooral de combinatie ervan. Onze flexibiliteit lessen zijn een soort van yoga, maar dan iets meer zweten en een diepere stretch, terwijl je zoekt naar rust en ontspanning.

Voor wie is deze les?Flexibiliteit

Power Flow lessen zijn ideaal als je (kracht)lenig wilt worden of je bewegingsvrijheid wilt vergroten, voor wat voor reden dan ook.  Vele sporten vragen om groot bereik van mobiliteit en flexibiliteit. Mede met de gedachten van blessure preventie en optimale kracht uitoefening.

Tijdens de lessen krijgen je verschillende stretchtechnieken aangeleerd voor de verschillende doelen die je wilt behalen. Het stretchen gaat op je eigen niveau, dus voor iedereen zijn deze lessen toegankelijk ongeacht conditie of niveau. Je wordt tijdens de lessen begeleid en gemotiveerd in het behalen van jouw doelen.

Back stretchDe duur van een Power Flow les is 60 min.  Wij adviseren vaker les te volgen in plaats van langere lessen om het resultaat sneller te bevorderen en je spieren in topconditie te houden.

Wil je werken aan Kracht en Mobiliteit/flexibiliteit ? Mail naar info@aerial-studio.nl