Paaldansen

Paaldansen is een sport als geen ander het brengt vrouwelijkheid, creativiteit, dans en kracht bij elkaar. Paaldansen is door deze combinatie niet alleen een sport maar ook een vorm van expressie en stress release.

Tijdens een paaldansles wordt er gewerkt aan technieken die bij het paaldansen horen, waarbij je al je spieren traint in 1 uurtje trainen. Het verschil dat paaldansen voor jouw kan maken, zowel lichamelijk als mentaal is voor ons altijd weer mind-blowing. Wij zien meiden in een tijd van maanden zo veranderen, dat wij niet anders kunnen dan genieten van het werk dat wij doen.

Beginnen met Paaldanslessen?

Onze lessen zijn in niveau’s verdeeld om zo op een veilig en verantwoorde manier te sporten en je kracht en beheersing op te bouwen. De paaldans introductie cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur per week. Natuurlijk is het mogelijk vaker te lessen in de week en zo sneller of meer te leren. Een ervaren paaldans instructor kan je een passend advies geven op basis van jouw persoonlijke doelen, conditie en mogelijkheden.

Na het afronden van de introductie cursus kan je doorstromen naar de beginnerslessen paaldansen. Je kan elk niveau op eigen tempo afronden.

Waarom Paaldansen bij Aerial Studio?

Wij bieden al bijna sinds 2012  wekelijkse lessen paaldansen/paalsport aan. Wij verzorgen onze lessen verzorgen wij in kleine groepen zodat iedereen voldoende begeleiding kan krijgen tijdens de paaldansles, maximaal 2 personen per paal. Onze zalen in Utrecht en Arnhem zijn ruim opgezet met veel ruimte (1,5 meter afstand houden is geen probleem) en professionele materialen. Onze ervaren instructrices zorgen voor een veilige en leuke les voor iedereen. Tevens kan je bij ons gratis parkeren en wij zijn goed te bereiken met auto, fiets en het openbaar vervoer.

Proefles paaldansen mail naar info@aerial-studio.nl of stuur een watsapp via de button

Prijslijst voor onze lessen? klik hier

Paaldansen in Amersfoort, Paaldansen in Arnhem, Paaldansen in Utrecht

SAM_6606[1]  SAM_6533[1]