Paaldansen

Paaldansen is een sport als geen ander het brengt vrouwelijkheid, creativiteit, dans en kracht bij elkaar. Paaldansen is door deze combinatie niet alleen een sport maar ook een vorm van expressie en stress release als geen ander.

Tijdens een paaldansles wordt er gewerkt aan technieken die bij het paaldansen horen, waarbij je al je spieren traint in 1 uurtje trainen. Het verschil dat paaldansen voor jouw kan maken, zowel lichamelijk als mentaal is voor ons altijd weer mind-blowing. Wij zien meiden in een tijd van maanden zo veranderen, dat wij niet anders kunnen dan genieten van het werk dat wij doen.

Paaldanslessen

Onze lessen zijn in niveau’s verdeeld om zo op een veilig en verantwoorde manier te sporten en je kracht en beheersing op te bouwen. De paaldansniveau bestaat uit 12 lessen van 1 uur per week. Natuurlijk is het mogelijk vaker te lessen in de week en zo sneller of meer te leren. Een ervaren paaldans instructor kan je een passend advies geven op basis van jouw persoonlijke doelen, conditie en mogelijkheden.

Paaldansen in Amersfoort, Paaldansen in Arnhem, Paaldansen in Utrecht

SAM_6606[1]  SAM_6533[1]