Zwangerfit Utrecht

wij zien dat aankomende moeders steeds meer willen door sporten tijdens de zwangerschap maar niet goed weten hoe zij dat verantwoord en veilig kunnen doen. Daarom verzorgen wij wekelijks zwanger fit lessen in Utrecht. Deze lessen zijn op zondag van 14.00-15.00 onder begeleiding van gecertificeerde en ervaren sportdocent. Tevens gezellig met andere aankomende moeders.

Voor wie zijn deze lessen zwangerfit lessen geschikt?

Je bent in elk moment van je zwangerschap en daarna welkom in onze lessen. Maar je hoeft pas je training rond de 12-14 weken aan te gaan passen. Of vanaf het moment dat je een zichtbare babypump krijgt is het tijd om je training aan te passen. Let op bij een 2 de zwangerschap kan dit dus al eerder zijn.

Ook als je nog niet eerder heb gesport of er al een tijd je uit bent zijn deze lessen aan te raden voor een moeder in spe. De focus lig op wat je wel kan doen en een goed houding tijdens de zwangerschap. Denk bijvoorbeeld aan het zoveel mogelijk voorkomen van rugklachten

Een fitte mama zorgt voor een sneller herstel en fijnere bevalling. Maar ook na de bevalling zijn wij er om je weer te begeleiden naar je normale trainingsschema of simpel weg een fitmoederschap.

Ben je enthousiast geworden en wil je Zwangerfit een keer proberen boek een proefles. Mail naar info@aerial-studio.nl, stuur een watsappje via de button. Of schrijf online in: Rooster Utrecht