Aerial Yoga

Nieuw in ons aanbod wekelijkse Aerial Yoga lessen zowel in Utrecht als in Arnhem. Deze les is ideaal om wat me-time voor je zelf te creëren en goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Wat is Aerial Yoga?

Aerial Yoga is een hybride vorm van yoga, pilates en dans/flow gecombineerd met het gebruik van een doek. Het doek geeft je steun bij de ene pose en meer uitdaging bij de andere. Door zwaartekracht weg te nemen is het ontlastend voor blessures en helpend om kracht te ontwikkelen voor poses waar je normaal nog niet klaar voor zou zijn.

Aerial Yoga is voor iedereen

Of je nou wilt werken aan mobiliteit, flexibiliteit of kracht deze les is geschikt voor iedereen ongeacht conditie, leeftijd of fysieke beperkingen. Wij denken graag met je mee in je ontwikkeling naar een gezondere en gebalanceerde jouw! Zowel fysiek als mentaal, daarom sluiten wij de les ook altijd even af met een stukje mediteren.

Hoe ziet een Aerial Yoga les er uit?

Wij beginnen de les met een rustige warming-up om het bloed vrij te laten stromen naar alle onze spieren. Met focus op een goede ademhaling om rust te creëren. Zuurstof is belangrijk om onze spieren te voeden en afvalstoffen af te voeren. Met een gecontroleerde ademhaling is je fysieke bereik groter en ervaart het lichaam rust in plaats van stress.

Na de warming-up gaan we door verschillende flows van bewegingen die opbouwen naar verschillende poses, om lengte te creëren op onze spieren/bindweefsel, maar ook om o.a onze gewrichten en wervels te ontlasten van spanning zodat deze tot rust kunnen komen.

De Aerial Yoga les sluiten we af met een korte meditatie in onze heerlijke cocon. Wij kruipen dan in een ontspannende houding in het doek, warm en knus even tijd voor ons zelf.

De Aerial Yoga les laat je ontsnappen van de dagelijkse hectiek, je zal de les ontspannen en voldoen verlaten. Mocht je dit niet bereiken in 1 les geef het de tijd, niet iedereen weet hoe je spanning los moet laten en rust moet toe laten. Wij willen je het graag leren.

Proefles Aerial Yoga?

Boek een proefles online of via de app. Heb je liever persoonlijk contact dan kan je ons watsappje sturen via de button of mailen naar info@aerial-studio.nl.