Aerial Silk

komt uit het circus en staat ook wel bekend als Tissu. Aerial silk bieden wij aan als sport met een uniek programma om deze “onmogelijke” tricks, drops en meer te leren aan iedereen. Dus zoek jij een unieke en spannende sport? Dan is Aerial silk echt iets voor jouw.

Onze lessen zijn voor iedereen ongeacht basisconditie of leeftijd. Wij bieden zowel kinds en tienerlessen als volwassen lessen. Speciaal om het de instap makkelijk te maken hebben wij 10 week introductie tot Aerial Silk Programma om je te helpen de basistechnieken onder de knie te krijgen en je kracht op te bouwen. Na deze cursus stroom je door naar onze beginnerslessen. Wij bieden deze cursus aan in zowel Utrecht als Arnhem.

Uniek lesprogramma Aerial Silk

Wij bieden lessen aan tot het hoogste niveau en dit allemaal onder begeleiding van ervaren docenten. Onze lessen zijn allemaal in kleine groepen zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Veilig trainen met professionele materialen en onder vakkundige begeleiding.

Wij ontwikkelen ons lesprogramma continu door zodat iedereen veilig en verantwoord Aerial Silk kan leren zoals wij zien in het circus. Want vergis je niet hoe ver je kan komen met trainen bij Aerial Studio, zelfs al vanaf 1 keer per week.

Aerial Silk is naast leuk ook trainen met eigen lichaamsgewicht. Je zal je lichaam zien veranderen in een positieve manier. Spiermassa neemt toe, maar ook je flexibiliteit en mobiliteit. Het is een effectieve manier van sporten omdat je al je spieren traint op een leuke en effectieve manier.

Proefles Aerial silk boeken?

Dus waar wacht je nog op boek een proefles Aerial Silk in Utrecht of Arnhem en ervaar hoe leuk en effectief Aerial Silk wel niet kan zijn. Stuur watsapp bericht via de button of mail naar info@aerial-studio.nl Online je les boeken? Koop een proefles via Klik hier en boek online je les in via het rooster.