Aerial Hoop

Aerial Hoop is een sport die uit het circus is gehaald en mogelijk is gemaakt voor iedereen om te gaan beoefenen. In de circus wereld ook wel beter bekent als lyra. Natuurlijk beginnen we met het beoefenen van een aerial sport eerst laag bij de grond. Nadat je al wat meer ervaring hebt en vertrouwen in je technieken gaan we het naar een hoger niveau tillen.

De Aerial Hoop oefeningen zijn verdeeld in verschillende niveaus en zal langzaam op gebouwd worden naar moeilijke technieken en combinaties. Aerial hoop is een lichaamssport dat betekend dat al je spieren in je lichaam samen leren werken en samen tot een sterk orgaan worden ontwikkeld. In het dagelijks leven heb je het meeste baat bij een lichaamsport, omdat je gehele conditie verbeterd en je spieren juist leert gebruiken in de juiste bewegingen.

Naast kracht wordt er tijden de aerial hoop lessen ook gewerkt aan lenigheid in combinatie met kracht. Zodat de spieren niet alleen langer worden, maar sterk en lang worden  zodat zij nog steeds de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Ben je geïnteresseerd in een Aerial hoop les? Neem dan een proefles en ervaar hoe leuk het kan zijn om te sporten. Mail naar info@aerial-studio.nl.

Aerial hoop Arnhem Aerial Hoop Utrecht

Impressie van onze lessen:

1506894_847436428631911_5097481339526442540_n  Aerial Hoop Workshop Aerial Hoop Workshop